Är du redo för 10 veckors fokus på träning?

Anmäl dig till någon av våra Fitness Challenge med möjlighet att tjäna pengar på att komma i bättre form. I en Fitness Challenge "tävlar" vi i första hand mot oss själva för att uppnå ett så bra resultat som möjligt, men samtidigt tävlar vi mot de övriga i gruppen för att se vilka som har haft den bästa fysiska utvecklingen under dessa 10 veckor.

Vi träffas och tränar tillsammans en gång per vecka. Utöver det kan du träna hur mycket du vill själv.

Så här går det till

Vi startar med ett Fitness Test
Det innebär att vecka 1 genomför alla ett fysiskt test som innebär att man gör en del praktiska övningar för att vi ska se vilket utgångsläge respektive person har. I tillägg ska alla också scanna sig på en Tanita Inner Scanner då den muskelmassa och den fettprocent man har när man startar tas med i beräkningen. De värden man får fram här ligger till grund för en poängberäkning som ger varje deltagare en individuell startposition. Så startar vi ett 10 tio veckors träningsuppläg mot en hälsosammare tillvaro.

Vecka 2-9 tränar vi
Det är under dessa veckor du ska jobba för att bygga upp din fysik. Vi har ett gemensamt träningspass per vecka. Varje vecka får du poäng för att du deltar på det träningspasset, men det är helt ok att "fuska" hur mycket du vill under dessa 8 veckor. Med andra ord, du får träna hur mycket extra du vill.

Vecka 10 Fitness Test
Nu avgörs det. Nu ska vi genom ett nytt Fitness Test och en ny kroppsscanning se vilka som haft den bästa utvecklingen under de 10 veckorna. Utifrån det så korar vi en vinnare, en andra och tredjepristagare.

Alla kan delta. Oavsett ålder och vilken form man är i när man startar.
Man tävlar mot sig själv och den som har utvecklats mest under perioden är den totala vinnaren.

Det kostar 350:- att delta
När du anmält dig och bestämt dig för att delta så blir du instruerad av den som håller din Fitness Challenge hur du ska betala.

200:- går till produktanvändning
För att du ska utvecklas så bra som möjligt så får du en Herbalife återställningshake efter varje träning.

150:- läggs i vinstpotten
Ju fler deltagare, desto större blir vinstpotten.
Vinstpotten fördelas enligt följande.
Vinnaren får 50% av potten.
Tvåan får 30% av potten och trean får 20% av potten.

Låter detta som något för dig?
Då är det bara att leta i listan nedan för att hitta den Fitness Challenge som passar dig och anmäla dig.

Lycka till!